Zinc • Нашето свежо лого

Cart

ДОСТАВКА

Поръчаните продукти се доставят в България чрез куриер на Speedy, а в Гърция чрез Speedy или техни местни партньори. Всички пратки са с включен преглед и тест.

Цените за доставка са различни в различните държави.

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ
Доставката е с фиксирана стойност:
• 5,80 лв. до офис на Speedy;
• 7,80 лв. до Вашия адрес.
Доставката за поръчки над 100 лв. е безплатна.

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА В ГЪРЦИЯ
Доставката е с фиксирана стойност:
• 10,00 лв. до офис на куриер или до Ваш адрес.
Доставката за поръчки над 140 лв. е безплатна.

 

ПОДГОТОВКА НА ПОРЪЧКАТА
След като направите поръчка в онлайн магазина, ще получите потвърждение, че поръчката Ви е приета и ние я подготвяме за изпращане. За да подготвим и изпратим пратката Ви са ни нужни 2 – 5 работни дни. Имайте предвид, че понякога в пиковите периоди това отнема малко по-дълго и ще Ви уведомим, ако не успеем да изпратим поръчката Ви до 5 работни дни.

Ако до 5 работни дни не получите имейл от нас, че поръчката Ви е изпратена и предадена на куриер, моля да се свържете с нас на [email protected] или на тел: +359 898 66 21 67.

Ако искате да промените нещо в поръчката, която вече сте направили, моля, пишете ни на [email protected] или ни се обадете на тел: +359 898 66 21 67.

 

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА
Обикновено изпращаме пратките от 1 до 5 работни дни. След като изпратим поръчката Ви, обикновено на следващия ден е приготвена за получаване в офис на Speedy или ще Ви бъде доставена на посочения от Вас адрес. Изключение правят някои населени места, в които Speedy предлага доставка само в конкретни дни от седмицата. 

Доставката се извършва в часовете от 09.00 до 17.30 ч.всеки работен ден и събота в часовете от 09.00 до 13.30 ч., с изключение на неделя и дните на официалните празници. Speedy имат ограничение и в някои населени места не правят доставки в събота. 

 

ИЗВЪНРЕДНИ СЛУЧАИ
Ако е важно и спешно да получите пратката си бързо, пишете ни на [email protected] или ни се обадете на телефон +359 898 66 21 67, за да вземем мерки, ако е необходимо.

0