Zinc • Нашето свежо лого

Cart

Шоурум

ZINC ШОУРУМ

Най-новата ни колекция търговците могат да разгледат само тук.
Ще се радваме да ни посетите.

Моля, уговорете се с нас предварително по имейл: [email protected]

Zinc
Бул. „Пейо Яворов” 80
Благоевград 2700
България

Работно време:
Понеделник – Петък: 08:00 – 17:00

10-2

ДОБАВЕТЕ ZINC
ВЪВ ВАШИЯ МАГАЗИН

Търсим още бутици, където Zinc ще открие почитатели и ценители на щурите и игриви дрехи.

Ако и вие сте едни от тях и искате да добавите бранда във вашия магазин, пишете на:
Людмил Стоилков
Е: [email protected]
T: +359 898 662 163

Вярваме, че животът е игра. Играйте с нас!

Как да изберете най-добрия партньор
за търговия с детски дрехи на едро

 

Търсите детски дрехи на едро? Сега започвате бизнеса си или искате да разширите дейността си? И в двата случая нашите съвети за пазаруване на детски дрехи на едро и избор на партньор ще са Ви от полза! Вижте за какво да внимавате и какво да имате предвид, когато избирате откъде да вземете детски дрехи на едро.
детски дрехи на едро 1

Детски дрехи на едро за вашия бизнес

1. Изберете качествени детски дрехи на едро

Независимо дали сега започвате бизнеса си или търсите нови доставчици на детски дрехи на едро, изберете качеството. Децата са сред най-уязвимите потребители и родителите им винаги са искали и ще продължават да искат най-доброто за тях. Ако желаете бизнесът Ви да има дълга история и лоялни клиенти, изберете качествени детски дрехи на едро. Това ще връща потребителите отново и отново при Вас.

2. Как да познаете качествените детски дрехи на едро?

Обърнете внимание на материите, на изработката и шевовете на избраните детски дрехи на едро. Те са от първостепенно значение за качеството на облеклата. След това може да се вгледате в копчетата, циповете, апликациите – как са поставени, дали са безопасни, надеждни ли са? Ако има стърчащи конци, криви шефове, лесно отлепящи се апликации, значи тези детски дрехи на едро не са от най-качествените и може би е добре да потърсите на друго място.

3. Погледнете материалите на избраните детски дрехи на едро

детски дрехи на едро 2

Детски дрехи на едро от качествени материали

Материалите, от които се изработват детски дрехи на едро, трябва да са естествени (памук, вълна), за да не предизвикват раздразнения и алергии. Те са основата на всяко облекло. Прочетете внимателно етикетите, когато избирате откъде да поръчате детски дрехи на едро. Вижте какво точно се използва за направата им – не само материята, но и материалите – копчетата, циповете и апликациите. Ако те не са съобразени със стандартите за качество, тези детски дрехи на едро могат да бъдат опасни. Така освен негодуванието на клиентите, можете да си навлечете и други още по-сериозни санкции.

4. Проучете производителите и доставчиците на детски дрехи на едро

Важно е да знаете с кого точно работите и каква репутация има производителят и доставчикът на детски дрехи на едро. Разбираемо е да се изкушите да работите с доставчиците, които предлагат най-ниски цени, но Ви съветваме да следите най-вече съотношението цена-качество. То ще Ви гарантира, че взимате качествени детски дрехи на едро на конкурентни цени. Отделете време да проучите доставчика – разгледайте сайта му, потърсете отзиви от други партньори и клиенти, които вече са поръчвали детски дрехи на едро. Не забравяйте, че лошата репутация на доставчика или производителя ще се препише и на Вас, ако решите да работите с него.

5. Вижте политиката за доставка на детски дрехи на едро

детски дрехи на едро 3

Производители на детски дрехи на едро

Не забравяйте да попитате за политиката за доставка на детски дрехи на едро. Проучете условията, цените и друга важна за Вас информация. Уверете се, че ще получите гъвкавостта, от която се нуждаете при търговията с детски дрехи на едро. Договорете сроковете за доставка и плащане, защото не искате да получите поръчката си след като вече е започнал сезона на пазаруване, искате да получите стоките преди този период, за да може да се подготвите адекватно за запитванията и желанията на Вашите клиенти.

6. Потърсете търговци на детски дрехи на едро онлайн и офлайн

Има няколко начина да намерите доставчици на детски дрехи на едро. Най-лесно е да потърсите онлайн. Много марки предлагат дистрибуция на своите продукти чрез онлайн магазини. Можете да се свържете с тези производители и да проверите какви са техните условия за работа с търговци на дребно. Може да поискате и среща на живо в офиса или производствената база на производителя и да видите дрехите в действителност как изглеждат и дали отговарят на Вашите изисквания и вкуса на Вашите клиенти.

7. Как да увеличите печалбата си от бизнеса с детски дрехи на едро

детски дрехи на едро 4

Дизайнерски детски дрехи на едро

Когато започвате бизнеса си с детски дрехи на едро, пред Вас ще стои въпросът как максимално бързо да увеличите печалбата си. Единият вариант е да купувате директно от производител – все пак той може да предложи най-добрата цена. Можете да договорите дългосрочни партньорства и така да си спечелите по-добри цени за детски дрехи на едро. Огледайте се и какво прави конкуренцията. Често тя е вдъхновение за много успешни бизнес идеи!

Защо да изберете детски дрехи на едро от Zinc?

детски дрехи на едро 5

Детски дрехи на едро на конкурентни цени

Ние от Zinc предлагаме дизайнерски детски дрехи на едро за малчугани между 6 месеца и 12 години. Нашите облекла са висококачествени, удобни, цветни и креативни ! Вижте защо да ни изберете за Ваш партньор в търговията с детски дрехи на едро!
– 25 години опит в производството на детски дрехи
На пазара сме от 1993 г., като през годините развихме няколко бранда за детски дрехи. Произвеждаме в България в собствената си база при стриктен контрол на качеството.
– Удостоени сме с международно признание – номинация на престижните Junior Design Awards в категорията “Най-добра детска колекция”. До момента дрехите на Zinc са включени и в два доклада с модни тенденции – на Фиона Колман (Консултант за световните тенденции и цветове в модата) и на Trendstop (компания за агрегиране на модни тенденции).
– Предлагаме висококачествени детски дрехи на едро, произведени в България – Нашите детски дрехи на едро са изработени от сертифициран висококачествен памук Standard 100 by OEKO–TEX. Използваме YKK ципове и тик-так копчета на YKK Stocko, които не съдържат никел и са с гаранция 50 000 закопчавания. За принтовете използваме само сертифицирани водни мастила, които са безопасни за малчуганите.
– Нашите детски дрехи на едро са изключително комфортни за носене и са много нестандартни, с игриви кройки и весели цветове, които събуждат въображението на най-малките.
– Предлагаме детски дрехи на едро както за ежедневието, така и за специални поводи. С тях детето ще се откроява и винаги ще прави добро впечатление.
– Нашите детски дрехи на едро развиват любопитството и въображението. Елементите, които добавяме – апликации, емблеми, копчета, дупки, шарени джобове, цветни ципове, поставени накриво, принтове с главата надолу, са уникални и изключително интересни за децата, които развиват креативното си мислене.

Къде да намерите детски дрехи на едро от Zinc?

Ако сте харесали нашите детски дрехи на едро и искате да работим заедно, можете да се свържете с нас на имейл: [email protected] или на телефон: +359 898 662 163. Имаме магазини в 10 български града, включително и в Скопие, Македония. Ще се радваме да бъдем Ваш партньор в търговията с детски дрехи на едро, защото вярваме, че децата заслужават най-доброто!

 

1. Изберете качествени детски дрехи на едро
2. Как да познаете качествените детски дрехи на едро?
3. Погледнете материалите на избраните детски дрехи на едро
4. Проучете производителите и доставчиците на детски дрехи на едро
5. Вижте политиката за доставка на детски дрехи на едро
6. Потърсете търговци на детски дрехи на едро онлайн и офлайн
7. Как да увеличите печалбата си от бизнеса с детски дрехи на едро
Защо да изберете детски дрехи на едро от Zinc?
Къде да намерите детски дрехи на едро от Zinc?

0